Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen! Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen!

Addig hárítsd el a veszélyt, amíg nincs jelen!

3580 Tiszaújváros, Szt. István út 35.

EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG az, amikor az egészségünket hosszú távon befolyásoló döntéseket hozunk. A mai felnőtt ember egészségtudatosságának az az ára, hogy a jelenben le kell mondania... Tovább olvasom


Jóváhagyott programszolgáltatás

Ár: 3001-3500 Ft (fő)
Korosztály: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11. évfolyam
Kitelepül: max. 200 km-en belül
Időtartam: 1.5 óra Előkészület: 30 perc Elpakolás: 15 perc
H K Sz Cs P

Programszolgáltatások

Megvalósítás környezete

  • Áramforrás biztosítása a program helyszínén. Vízvételi lehetőség. Munkaasztalok, székek, ahol a résztvevők elhelyezkedhetnek. A foglalkozás előtt telefonon vagy e-mailben egyeztessünk a környezeti lehetőségekről.

Szolgáltató által biztosított felszerelés

  • a foglalkozáshoz szükséges gyógynövények és a tea elkészítéséhez és fogyasztásához szükséges eszközök

Program megvalósítása

  • Amennyiben beltéren történik a foglalkozás, szeretném ha jeleznék felém, hogy van-e okos tábla, vagy vinnem kell magammal kivetítőt. Vízvételi lehetőség jó, de ha nincs, szeretném, ha jeleznék. A foglalkozáshoz asztalokra, székekre van szükség, amit a helyszín biztosít. Vízforraló ha van, az nagyon jó. Ha nincs, az se baj.
Kapcsolattartó neve Luczai Gabriella
Telefonszáma 06-70-3337567
E-mail címe info@teaharmonia.hu
Cégnév Luczai Gabriella
Adószám 65434093-1-25
Székhely 3580 Tiszaújváros, Szt. István út 35.
EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG az, amikor az egészségünket hosszú távon befolyásoló döntéseket hozunk. A mai felnőtt ember egészségtudatosságának az az ára, hogy a jelenben le kell mondania valamiről egészsége érdekében. Ezért nagyon neheze teszi meg az első lépést. A GYEREKEKNEK még esélyük van lemondások nélkül beépíteni a mindennapjaikba az egészségmegőrzéshez szükséges magatartást, melynek eredménye hosszútávon nem kizárólag a betegségek elkerülése, hanem az önbecsülés növekedése is, mely csírájában fogja a stressz tényezők kialakulását elfojtani, ami mint tudjuk a legtöbb betegség forrása. A gyerekek (korosztályuknak megfelelő szinten) megismerkednek olyan alapvető fogalmakkal, melyek tudása az egészségük megőrzése érdekében elengedhetetlenek (immunrendszer, antioxidánsok, szabadgyökök...). Játékos példán keresztül tanulják meg miként működik a szervezetük, hogyan tudják önvédő mechanizmusait aktiválni? Miért fontos a víz szerepe a szervezetben különösen gyermekkorban és miként kapcsolódik a tea, a gyógynövények az egészség megőrzéséhez. Hogyan veszi fel a harcot a vírusokkal, bacilusokkal, a káros környezeti hatásokkal? Megismerkednek a legalapvetőbb teákkal, melyeket egy egy betegség kialakulása kapcsán isznak. Az előadás/foglalkozás interaktív formában történik, képekkel illusztrált, a teákkal, a teakészítés folyamatával kézközelből ismerkedhetnek meg; beszélgetés, párbeszéd zajlik, így a gyerekek nemcsak hallgatói, hanem résztvevői is az előadásnak.
A program az alábbi megyékben valósul meg: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Budapest