Virtuális Valóság Videók

Virtuális valóság oktatási tartalmak hozzájárulnak a diákok történelmi, földrajz-, és biológia ismereteinek gazdagodásához. Az EFOP-3.2.15-VEKOP-17-2017-00001 „A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása” című kiemelt európai uniós projekt keretében fejlesztett interaktív 3D tartalmak kapcsolódnak a Csodaszarvas iskolai közösségi program hetiterveihez és a köznevelési kerettantervek témáihoz, így a tanulók mind tanórán, mind tanórán kívüli tevékenység során használhatják. A feldolgozási javaslatok a pedagógusok számára nyújtanak segítséget ahhoz, hogy egy-egy témát, hogyan tudnak még élményszerűbben feldolgozni.


A 360° VR élmény a videó bal felső sarkában található irányító gombok segítségével érhető el. A Beállításoknál javasoljuk a minőséget 2160s604K -ra átállítani.

Barangolás az emberi testben VR 360°

Az oktatási céllal készült kisfilm a virtuális valóság segítségével ismerteti meg a nézővel az emberi test egyes részeit. Közelről csodálhatjuk meg a vérereket, valamint a tüdő, a szív, a bélrendszer és az agy működését.

Vendégségben Mátyás királynál VR 360°

Az oktatási céllal készült kisfilm a virtuális valóság segítségével visszarepíti a nézőt a magyar középkorba. Bemutatja Mátyás király visegrádi palotájának királyi konyháját és dísztermét, ahol egy igazi reneszánsz lakoma elevenedik meg a 360 fokos virtuális térben.

A Balaton vulkánjai VR 360°

Az oktatási céllal készült kisfilm a virtuális valóság segítségével időutazásra hívja a nézőt, melynek során évmilliókat átutazva megismerheti a Balaton-felvidéken zajló vulkanikus tevékenység következményeként létrejött felszínformákat és a Balaton kialakulását.